Kermis 2023

Vier dagen vol opwinding en plezier tijdens de Kermis Castricum, gehouden van 12 tot en met 15 augustus op De Brink. Deze langverwachte jaarlijkse viering brengt een bruisende sfeer naar het dorp, waar zowel jong als oud zich kunnen onderdompelen in een scala aan attracties, lekkernijen en amusement.

Gedurende deze vier dagen komt De Brink tot leven met kleurrijke lichten en opwindende geluiden, terwijl een verscheidenheid aan attracties wacht om ontdekt te worden. Van draaimolens die nostalgie oproepen tot sensationele achtbanen die de harten van de avonturiers sneller laten kloppen, er is voor elk wat wils. Lachende gezichten en gejuich vullen de lucht terwijl mensen genieten van de ritjes, games en overheerlijke lekkernijen die deze kermis te bieden heeft.

Of je nu een liefhebber bent van adrenaline of gewoon wilt genieten van een gezellige dag uit met familie en vrienden, de Kermis Castricum is een niet te missen evenement. Van 14.00 tot 00.00 uur kun je je laten onderdompelen in de feestelijke sfeer en genieten van een onvergetelijke tijd op De Brink, waar herinneringen worden gemaakt en de geest van vermaak hoogtij viert.

Kijk voor meer evenementen op de website van de Gemeente Castricum